Kalastuselämyksiä luontoa kunnioittaen

Olemme ottaneet tehtäväksemme luoda uusia standardeja kalastusalalle. Tavoitteemme on olla kalastustarvikevalmistuksen edelläkävijä tuotteiden ekologisuuden, toimivuuden sekä käyttömukavuuden osalta. Pyrimme tavoitteeseen yhdistämällä innovatiivisesti uusinta tekniikkaa alan perimätietoon ja haluamme tehdä asioita eri tavalla kuin muut.

Purhu vaaput biokomposiitista

Tiedettä, teknologiaa ja perinnettä

Tuotekehitysprosessimme on perimätiedon ja tieteen symbioosi, jossa on onglemanratkaisupohjainen ja kyseenalaistava tulokulma. Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja ja menetelmiä eri tieteen ja tekniikan aloilta, joilla voisimme saada tuotantokokonaisuudestamme ja tuotteistamme entistä parempia.

Ympäristö edellä

Purhut valmistetaan biokomposiitista. Vieheemme ovat materiaalin osalta 20 - 60 % ekologisempia öljypohjaisista muoveista valmistettuihin verrattuna ja tuotantomme materiaalihukka on erittäin vähäistä, kun verrataan puusta tehtyihin vieheisiin. Materiaalimme pohja-aineet saadaan prosessoitua suurteollisuuden jätemateriaaleista, minkä vuoksi ”hiilinieluja” ei tarvitse kaataa suoranaisesti meidän tuotteidemme valmistusta varten. Kompakti tuotantolinjastomme on lähes 100 %:sti omavarainen ja kaikki vieheiden valmistuksen työvaiheet toteutetaan samassa toimitilassa. Tuotepakkauksemme, jotka valmistetaan kierrätyspahvista, tehdään myös Suomessa. Tällöin tuotantomme logistinen hiilijalanjälki on myös pieni.

Biokomposiittivaaput
Purhu vaaput kalastajalta kalastajalle

Kalastajalta kalastajalle

Purhu -vieheet ovat kalastajalta kalastajalle, suuren intohimon saattelemana kehitettyjä. Meidän tuotteidemme ”kalatakuu” muodostuu tuotteisiin oman kalastusinnon kautta useiden vuosikymmenten ajalta.

Kestävyys

Kaikki vieheemme kestävät minkä tahansa petokalan kalastuksen niin, ettei tarvitse pelätä vieheen halkeamista tai vettymistä. Olemme poistaneet perinteisen kahtiajaon kalliiden lohivieheiden ja yleisvieheiden osalta. Jokainen vieheemme sisältää nyt kaikki kalliiden premium-lohivieheiden hyvät ominaisuudet sekä haukivieheiden kestävyyden.

Purhu kestää hauen
Purhu tuotepakkaus

Innovaatioita asiakkaiden tarpeisiin

Ideamme kumpuavat käytännöstä ja päätyvät käytäntöön. Käytämme hyödyksemme asiakas- ja testaajapalautetta, kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, testaamme ja yritämme uudelleen, kunnes olemme saaneet kehitettyä tuotteen, joka on käyttötarkoituksessaan toimiva ja helppokäyttöinen.