Salakka Kuparisuomu

13.90 (sis. ALV 24 %)

Varasto loppu

Salakka on oikean salakan pohjalta luotu kuha- ja taimenviehe. Tässä uistimessa on paljon tasaista peilipintaa, jota on rikottu monesssa suunnassa erilaisilla sulavilla taivutuksilla. Vieheelle on annettu pintakäsittelyssä omalaatuinen, sarjakuvamainen ulkoasu. Kapea ja korkea aihio antaa uinnin potkuihin hyvää vastetta sekä sopivasti epävakautta.

Pituus: 100mm

Paino: 9g

Muut värit:

Purhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuvaPurhu Salakka tuotekuva

Kuvaus

Purhu Salakka -kuha- ja taimenvaappu on muotoiltu petokalojen luontaisen ravinnon mukaan. Kymmenen sentin mittaisena vaappu houkuttaa monenlaista ja -kokoista petokalaa. Tämän vaapun luonnonmukaisesti suomutetut värit on suunniteltu kynällä piirtämällä jokaista suomua myöten, mikä antaakin uistimelle luonnollisen, mutta omalaatuisen, sarjakuvamaisen ilmeen. Monipuolisesta värikartastosta löytyy kaikki tarvittavat luonnonkalat sekä ärsykeväriä niin kylmään kuin lämpimäänkin veteen. Suunnittelemamme satula- ja kielilevyn hybridi saa tämän kapean ja korkean vieheen vilauttelemaan peilaavia kylkiään viehkeästi. Salakka toimii sekä moottori- että soutu-uistelussa ja sitä pystyy käyttämään myös heittokalastuksessa esimerkiksi taimenta narratessa.

Lisätiedot

Paino 9 g (gramma)
Mitat 100 × 12 × 20 mm (millimetri)