LohiSeveri Rusko

13.90 (sis. ALV 24 %)

6 varastossa

Purhu Severi lohivaappu lohen ja taimenen soutukalastukseen. Ennennäkemätön, omaperäinen värikartasto yhdistettynä tunnistettavaan muotoiluun ja kestävään runkomateriaaliin. Viehe soveltuu herkkyytensä puolesta mietovirtaisimpienkin suvantojen kalastamiseen ja kestää silti hyvin virtaa.

Pituus: 75mm
Paino: 7g

Muut värit:

Purhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuvaPurhu Severi tuotekuva

Kuvaus

Purhu Severi lohivaappu täydentää Purhun lohivieheperhettä monipuolisuudellaan ja isommalla koollaan. Tämä lohivaappu on tähän astisista Purhun lohivaapuista perinteisin, mutta muotoilu on kuitenkin omaperäinen ja tunnistettava. Lisäksi olemme tuoneet Severin värikartastoon kuviointeja ja yhdistelmiä, joita ei olla lohivieheissä ennen nähty. Uinniltaan Severi on voimakkaasti kylkiään näyttävä, ”juoppo -uintinen”, äärimmäisen herkkä viehe. Uistimen potku kuitenkin tihenee virran lisääntyessä ja samalla haku muuttuu pidempiliuikuiseksi. Tällä 75 millisellä lohivaapulla kalastat kaikissa virtaolosuhteissa niin nousukalaa kuin paikallaan jurottavaa asentokalaakin.

Lisätiedot

Paino 7 g (gramma)
Mitat 75 × 20 × 20 mm (millimetri)