Viivi Kultakipinä

13.90 (sis. ALV 24 %)

Varasto loppu

Lohivaappu erityisesti nousulohen kalastukseen pinnan lähettyviltä sekä yleisesti matalaan ja lämpimään veteen. Uistin on erityisen herkkäuintinen ja parhaimmillaan suvannoissa sekä miedossa virrassa. Värikartasto tarjoaa muista poikkeavan kattauksen tuttuja ottivärivariaatioita sekä uutta ärsykettä. Tämä viehe toimii hyvin myös kirjolohelle ja harjukselle.

Pituus: 55mm
Paino: 5g

Muut värit:

Purhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuvaPurhu Viivi tuotekuva

Kuvaus

Purhu Viivi -lohivappu on erityisen herkästi käyntiin lähtevä pintauintinen viehe nousulohiparvien kiusaamiseen. Testasimme kesäkuussa 2019 12 uutta prototyyppimallia Tornionjoella ja tämä 55 millinen pintaliitäjä osoittautui erittäin tehokkaaksi lohivaapuksi. Vaapussa on täysin omanlaatuisensa värikartta, joka sisältää paljon metallivärejä. Uistimen runkopotku on laaja ja viehe näyttää reilusti kylkiään.

Lisätiedot

Paino 5 g (gramma)
Mitat 55 × 14 × 16 mm (millimetri)